Nieuws

Wouws Wielerweekend

Door Stichting Wouw Promotie, in samenwerking met RTC De MolenrijdersTMZ, en vele enthousiaste wielerliefhebbers wordt op zaterdag 29 en zondag 30 augustus het Wouws Wieler Weekend georganiseerd.

In 1932 werd de Ronde van Wouw voor het eerst gereden en deze historische ronde kent een uitermate indrukwekkende geschiedenis, waarover later meer. In 1991 werd de ronde voor het laatst verreden.

Na 29 jaar afwezigheid zal de ronde terugkeren in de straten van Wouw en wel op zondag 30 augustus. Het gehele weekend staat verder in het teken van de fiets. Op het programma staan onder andere: een toertocht, een gezinstocht, een dikke banden race en de strijd om het Wouws Kampioenschap!

Op een leuk en uitdagend parcours (ong. 1.400 meter) zal gestreden gaan worden om mooie prijzen. Bij elke categorie (m.u.v. de Dikke Banden Race) hebben we een leidersprijs, drie- rondenklassement en diverse premierondes.

Het Wouws Wieler Weekend is tevens met open armen ontvangen en aangesloten bij het Wieler Platform Roosendaal en staat daarbij definitief op de agenda van de Roosendaalse Wielerzomer.

Bekijk hieronder het volledige programma. Daarnaast vind je op deze website alle informatie over de diverse programma-onderdelen, waaronder inschrijvingen en reglementen.

www.wouwswielerweekend.nl